051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

EPSOM MAGNEZIJEVO OLJE, 250 ml

Šifra izdelka: EPSOM OIL
Dosežite optimalno boljše počutje z magnezijevim oljem Epsom.
13,50 
vključno z DDV

Magnezij je bistven mineral, ki je ključnega pomena za naše dobro počutja. Pravzaprav magnezij potrebuje vsaka celica v našem telesu, da ostane zdrava. Vendar pa je zaradi prehrane, ki ne vsebuje hranilnih snovi, in hitrega načina življenja, je pomanjkanje magnezija sodobna epidemija, za katero naj bi vplivala do 25 % ljudi.

Epsom magnezijevo olje ali transdermalno olje (čezkožna absorpcija) dovaja magnezij v teloneposredno skozi kožo. Magnezijevo olje, ki je posebej pridobljen iz magnezijevega klorida, imenovano zechstein sol, z destilirano vodo je idealno za dopolnjevanje izčrpanih ravni magnezija za optimalno boljše počutje.

Epsom magnezijevo olje je na voljo v spreju, ki se zlahka vpije skozi kožo. Čeprav se imenuje olje in ima podobno strukturo, V RESNICI NI OLJE.

Magnezijevo olje je v bistvu slanica magnezijevega klorida, ki se pojavlja tudi pod imenom Zechstein sol. To je dejansko slana voda ( vendar ne natrijev klorid, ampak magnezijev klorid) , ter destilirana voda.

Epsom magneziojevo olje je primeren za bolečine v sklepih in mišicah, nanesite olje na boleče območje in ga vmasirajte v kožo, za blaženje simptomov artritisa, za spodbujanje delovanja celic, za lajšanje tegob s kožo (akne, luskavica,...). Zaradi visoke vsebnosti magnezija prav tako ugodno deluje na srce, kosti, prebavni sistem in lajšanje simptome prtedmenstrualnega sindroma. Za splošno dobro počutje olje vmasirajte v kožo. Lahko se uporablja po celem telesu. Za izboljšanje ustne votline, olje med umivanjem zob, dva do trikrat popršite v usta.

Ob nanosu magnezijevega olja na kožo se pri nekaterih ljudeh lahko pojavi ščemenje. Ščemenje je lahko posledica:

  1. Pomanjkanje megnezija v telesu in posledično pospešeno vpijanje le tega skozi celice kože-opažanja kažejo, da večje kot je pomanjkanja magnezija v telesu, bolj je ščemenje intenzivno.
  2. Normalen odziv telesa na sproščanje mišic in povečan krvni obtok v kapilarah (magnezi stimulira in poživlja celice).
  3. Posledica ostanka slanih delcev na koži. Občutljivi ljudje lahko občutijo nelagodje. Le to izgine , ko se preostanek slanih delcev spere.

Nazaj

Najbolj prodajano

Šifra: EPSOM SOL

GRENKA SOL / EPSOM SOL 1,5 kg

12,00 
Grenka sol pravzaprav ni navadna sol, ampak je čista in naravna spojina magnezija ter sulfata.
Šifra: 0196812

ELEKTRIČNA NEGOVALNA POSTELJA, ECONOMIC II

0,00 
IZKLJUČNO IZPOSOJA (ta model se izdaja izključno na izposojo, za nakup postelje glejte nov model: Električna postelja Dali Econ)
Šifra: P327 MINI

RASCAL P327 MINI

2.100,00 
Osredotočen na tisto kar je najbolj pomembno: udobje, stil in velikost. Popoln za kombinirano notranjo in zunanjo uporabo.

Zadnje aktualnosti

Odprodajamo rabljene, a polno funkcionalne, neelektrične bolniške postelje EUCLIDE 01 za ceno 50,00€/kos (ograjice in trapez so vključene v ceno)

 

Naše poslovalnice so za praznike zaprte, 24.12. in 31.12. pa velja prilagojen delovni čas.

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 1 in 5?