051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Udeležba na sejmih in želja vedeti več o novostih ter trendih s področja tehničnih pripomočkov za osebe z omejenim gibanjem je ena izmed naših zadanih nalog. Posledično je na tem mestu tudi skrb za enakopravnost teh oseb v naši družbi.

Uspešen projekt MERELA d.o.o. na sejmu v Mariboru

Sejem Za tretje življenjsko obdobje v Mariboru je eden prvih izmed takšnih namenskih prireditev.

Pogrešali smo sicer razstavljalce s podobnimi usmeritvami, docela pa smo zadovoljni z obiskom našega razstavnega prostora. Mnogi so prejeli ustrezen nasvet, veliko pa se jih je odločilo za nakup ponujenih izdelkov. Predvsem pa smo lahko zadovoljni, da nam je uspelo prepričati obiskovalce, da pripomoček ni slabost pri splošnem videzu človeka ampak je dodatek, ki omogoči gibanje. Zato smo veseli, da je veliko starejših obiskovalcev sprejelo dejstvo, da bodo sedaj lažje spremljali vnuke na obiskih igral ali pa z njimi podali na krajšo turo po ravnem ali bolj gričevnatem svetu.

Zato se trudimo in tudi na sejmu smo poudarili, da je naš neposreden in oseben pristop k svetovanju in iskanju najprimernejše rešitve ustrezen v obojestransko zadovoljstvo Številni odzivi obiskovalcev in njihovih svojcev dokazujejo, da smo na pravi poti in vse kar počnemo, delamo tudi v korist družbe, ki jo sestavljajo takšni in drugačni posamezniki. Pa vendar smo prepričani, da smo si vsi enakovredni.

V Mariboru smo torej zaključili kar se da uspešno, bilo je naporno pa vendar so bili tudi trenutki, ki si jih velja zapomniti; predvsem zahvale naših obiskovalcem, da smo jim z dobro voljo in srčnostjo polepšali življenje in pa seveda sejemski utrip, kjer nikoli ne manjka prigod.

Nazaj

Odprodajamo rabljene, a polno funkcionalne, neelektrične bolniške postelje EUCLIDE 01 za ceno 50,00€/kos (ograjice in trapez so vključene v ceno)

 

Naše poslovalnice so za praznike zaprte, 24.12. in 31.12. pa velja prilagojen delovni čas.

Naše poslovalnice zaenkrat ostajajo odprte po nespremenjenem delovnem času.

Poslovna enota Brežice se je preselila v nove prostore. Naslov ostaja isti (Kajuhova 1), trgovina se je le prestavila v sosednji prostor.

Od 1. julija dalje VSE naše poslovalnice poslujejo po običajnem delovnem času!

Kot vsako leto, smo se tudi letos odpravili na sejem Reha Care v Dusseldorfu.

Prva uporabnica našega skuterja je bila Ljudmila Merela, mama Janeza Merela, lastnika podjetja.

Naše podjetje Merela d.o.o. se bo v času od 17. do 18.10.2015 udeležilo Podjetniško-obrtnega in kmetijskega sejma v Brežicah.

V letu 2014 so obeležili 100. obletnico začetka 1. svetovne vojne.

V oktobru je bilo v Krškem organiziran test hoje, na katerem smo predstavili tudi naše izdelke. Testa se je udeležilo cca. 80 ljudi. Namen testa je bilo testirati telesno pripravljenost posameznika.

Od 1.10. do 3.10.2013 je v Cankarjevem domu potekal festival za tretje življenjsko obdobje.

Naše podjetje se je že drugič uspešno predstavilo na sejmu Rehacare v Düsseldorfu.

Kot smo obljubili, smo v četrtek 22.8. in soboto 24.8. na Ljubljanski tržnici na Pogačarjevem trgu ponovno predstavili naše izdelke in storitve podjetja Merela d.o.o..

Udeležba na sejmih in želja vedeti več o novostih ter trendih s področja tehničnih pripomočkov za osebe z omejenim gibanjem je ena izmed naših zadanih nalog. Posledično je na tem mestu tudi skrb za enakopravnost teh oseb v naši družbi.

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Izračunajte 8 plus 5.