051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

O nas

Smo pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov z ZZZS

MERELA d.o.o. je podjetje, namenjeno prodaji in servisiranju pripomočkov gibalno omejenim ljudem ter svetovanju pri izbiri ustreznih aplikacij za vsakega posameznika. Še posebej smo pozorni pri naših strankah na omejitve, ki izhajajo iz bolezni kot tudi na okvare in funkcijske omejitve, ki jih obravnavamo popolnoma individualno.

VIZIJA PODJETJA

Vizija podjetja MERELA d.o.o. je postati uspešen gospodarski subjekt, ki je naravnan predvsem za preskrbo pripomočkov za kakovostno doživljanje časa kljub ranljivosti in invalidnosti. Le s pravimi izdelki, osebno zavzetostjo in kakovostnim svetovanjem ter znanjem omogočamo, da se omejeno gibanje spremeni v učinkovito spoprijemanje z izzivi sodobnega časa. Zavedamo se, da volja posameznika za gibanje pomeni volja do življenja, mi pa dodamo še kanček več, kar pa pomeni obojestransko zadovoljstvo.

POSLANSTVO PODJETJA

Osnovno poslanstvo podjetja je nakup in prodaja pripomočkov in socialno vključevanje v problematiko invalidnosti oziroma v vse oblike motenj gibanja kot posledice poškodb, okvar ali bolezenskih vzrokov pri ljudeh. V ta namen smo pridobili koncesijo ZZZS. Delujemo kot sestavni del konkurenčnega tržno-ekonomskega sistema.

V tem smislu si v podjetju prizadevamo:

  • da skušamo pridobiti cenovno ugodne izdelke, ki kljub temu zagotavljajo kakovost po standardih EU,
  • da vse pripomočke redno servisiramo in pregledujemo (če to zahteva narava izdelka),
  • da nudimo potrebna popravila in nadomestne dele,
  • da svetujemo s svojim znanjem, ker želimo ohraniti ter oblikovati samopodobo prizadetih posameznikov,
  • da se z našo pomočjo gibalno omejeni prilagodijo razmeram v okolici in sami prispevajo k odpravljanju predsodkov o drugačnosti,
  • da pripomoremo k potrjevanju v skupnosti in pripadnost bližnji okolici.

CILJI PODJETJA

Zaposleni v podjetju skušamo predvsem razumeti ljudi, ki so zaradi različnih vzrokov prikrajšani za različne oblike gibanja. Prav zaradi tega smo uspešni pri premagovanju ovir v iskanju ustreznih pripomočkov. Pomembna je oblika, material, izdelava in namen pripomočka, še pomembnejše pa se nam zdi, kako človek razmišlja, kako sprejema svojo tegobo, saj bo pripomoček, ki želi imeti, s seboj nosil ali vozil do konca življenja. Pripomoček ne bo le pripomoček temveč bo sčasoma najboljši prijatelj, tolažnik in opora v vsakdanjem življenju. Zato je naš prvi in edini cilj zagotoviti vso potrebno pomoč vsakomur, ki jo bo želel in potreboval. Prav tako se bomo trudili, da zagotovimo tržno, tehnološko in kakovostno sprejemljive izdelke, ki bodo na voljo tudi po ugotovljenih individualnih potrebah.

Obiskala nas je televizija VAŠ KANAL

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Izračunajte 8 plus 7.