051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Varovanje osebnih podatkov

V kolikor želite izvedeti več varovanju zasebnosti v podjetju Merela d.o.o. ste prišli na pravo stran. Merela d.o.o. je organizacija, osveščena glede zasebnosti in zavezana vaši osebni pravici do zasebnosti.

V splošnem se obiskovalcu te strani ni treba prijaviti, niti razkriti osebne identitete. Ne uporabljamo nikakršne programske ali strojne opreme, s katero bi lahko odkrili elektronski naslov ali druge podatke, ki bi lahko razkrili identiteto obiskovalcev. Zbiramo izključno osebne podatke, ki so nam posebej in prostovoljno posredovani s strani uporabnikov. Obiskovalec se lahko npr. odloči, da bo postal uporabnik spletnih storitev in pošlje podatke v naročilu ali se prijavi na storitve, informacije (ali pa se želi pri nas zaposliti). V primerih, ko nam uporabnik posreduje tovrstne razkrivajoče podatke jih uporabljamo izključno v namene, za katere so posredovani in jih varujemo v skladu z zahtevami slovenske zakonodaje.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov. Merela bo v tem primeru storil vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve. V kolikor imate v zvezi s tem kakršnakoli vprašanja, jih posredujte našemu uslužbencu, zadolženemu za varstvo podatkov na elektronski naslov info@invalidskivozicek.si

Ko nam obiskovalci posredujejo svoje ime, elektronski naslov in ostale podatke postanejo naše stranke; Merela d.o.o. hrani te podatke v tajnosti, v skladu s temi načeli:Merela d.o.o. bo uporabljal vaše podatke samo v namene za katere so posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem:

  • Uporabljali in razkrili bomo samo tiste podatke, za katere smo pridobili vaše dovoljenje
  • Ne zbiramo, obdelujemo ali hranimo podatkov otrok, mladoletnih ali pravno nesposobnih oseb, razen s pristankom zakonitega zastopnika (varuha)
  • Vaših podatkov ne posredujemo oglaševalcem
  • Osebnih podatkov ne prodajamo ali dajemo v najem tretjim osebam
  • Za stalno zagotovitev varnosti vaših podatkov na naših strežnikih uporabljamo varno tehnologijo in programe za zaščito zasebnosti

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Merela d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Komunikacija in sledenje (piškotki)

Za boljše komuniciranje preko medmrežja, Merela včasih uporabi kratke tekstovne datoteke "piškotke", ki si jih, glede na nastavitve, zapomni Vaš brskalnik. Tako se lažje sprehajate po spletnih straneh. To tehniko prav tako uporabljamo za štetje obiskov na naših straneh in za prilagoditev Vašemu načinu komuniciranja. Nekatere "piškotke" preko naših strežnikov uskladiščimo v spomin vašega računalnika. Uporaba "piškotkov" je ustaljeni postopek na večini spletnih strani. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo onemogočil sprejemanje "piškotkov", vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije z Merelaovimi spletnimi stranmi.

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Seštejte 6 in 3.