051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Prehransko dopolnilo INGVER

Šifra izdelka: 615
Ugodno in blagodejno deluje na umirjanje želodca ter zmanjšanje pekočega občutka.
10,30 
vključno z DDV
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/naravni-izdelek.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-konzervansov.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-umetnih-barvil.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/slovenski-izdelek.png" />

Prehransko dopolnilo INGVERJA 50 ml

Ž E L O D E C

100% NARAVEN PROIZVOD brez KONZERVANSOV, BARVIL in UMETNIH DODATKOV.

Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: ingverja, ognjiča, sladkega korena, regrata, plazeče pirnice in srčne moči . Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml).

Tekoči izvlečki:
ingverja; (lat. Zingiber officinale radix) 1,5 ml
ognjiča; (lat. Celendula officinalis flos) 1,2 ml
sladkega korena; (lat. Glycyrrhiza glabra radix) 1,2 ml
regrata; (lat. Taraxacum officinale radix) 0,9 ml
plazeče pirnice; (lat. Agropyron repens radix) 0,6 ml
srčne moči; (lat. Potentilla erecta radix) 0,6 ml

Sestavine:
vodno alkoholni izvlečki (1:10) iz korenine pravega ingverja (Zingiber officinale radix), (1:10) iz cvetov vrtnega ognjiča (Calendula officinalis flos), (1:10) iz korenine golostebelnega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra radix), (1:10) iz korenine navadnega regrata (Taraxacum officinale radix), (1:10) iz korenine plazeče pirnice (Agropyron repens radix), (1:10) iz korenine srčne moči (Potentilla erecta radix).

Način uporabe:
Zaužijte 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.


Opis proizvoda:
Za pripravo kvalitetnega proizvoda je pomembna ustrezna izbira surovin ter postopka izdelave. V podjetju BIO-PHARMA so vsi proizvodi skrbno pripravljeni v okviru butične-maloserijske izdelave.

ZDRAVILNE RASTLINE:
Uporabljamo certificirane rastline iz kontrolirane pridelave ter nekatere doma nabrane avtohtone rastline. Za dobro učinkovitost proizvoda je izjemnega pomena ohranjanje prvobitnosti učinkovin.

ETILNI ALKOHOL:
Popolnoma naraven proizvod, ki je tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljamo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko količino aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

Nizka končna vsebnost alkohola pred drugimi tinkturami pri čemer se dnevni odmerek lahko meša z vodo in dosežemo ničen odstotek alkohola ter primernost uporabe proizvoda za vse starostne skupine. Združitev več zdravilnih rastlin v enem prehranskem dopolnilu poveča učinkovitost izdelka in mu daje dodano vrednost.

Že stare civilizacije so poznale zdravilno moč pripravkov iz rastlin.

Človeški razvoj je milijone let potekal v nenehnem stiku z naravo ter zdravilnimi rastlinami, in prav zato je naše telo veliko bolj dovzetno za pripravke iz narave kot za sintetično pripravljene proizvode.

Pri uporabi zdravilnih rastlin je potrebno upoštevati celoten učinek zdravilnega zelišča, ki je običajno veliko večji kot vsota učinkov posameznih sestavin. Poleg tega, da imajo zdravilne rastline pozitiven vpliv na telo, delujejo tudi na našo »življenjsko silo«.

Pri proučevanju vzrokov bolezni je pomembno upoštevati holistični (holos – gr.; ves ali celosten) pristop. Ta zajame tudi družbeno in kulturno okolje posameznika ter upošteva, da so vzroki za nastanek bolezni lahko tudi v vzorcih človeškega mišljenja, obnašanja in delovanja.

Beseda ZDRAVJE tako ne pomeni le odsotnost bolezni, temveč veliko več!

ZDRAVJE pomeni:

  • da smo odprti za duhovnost; pa naj bo to sposobnost, da nas razveseli pogled na sončni zahod, da nas gane poezija, osreči otroški nasmeh ali da preprosto občutimo veselje ker živimo.
  • da živimo zavestno in sproščeno čustveno življenje, ki nam pomaga pri ohranjanju notranjega ravnovesja.
  • da mislimo pozitivno, saj naše misli oblikujejo našo osebnost.
  • da se kakovostno in zdravo prehranjujemo, kar vključuje uživanje biološko pridelane, zdrave in energijsko uravnotežene hrane.

Ste vedeli, da …
je ŽELODEC organ kateri skrbi za razgradnjo hrane, ki se je začela v ustih in konča v tankem črevesu. Služi tudi kot organ za skladiščenje. Brez tega skladiščenja bi človek moral jesti vsakih 20 minut, tako pa lahko 3 do 5x dnevno.

Negativne psihične reakcije (stres), nezdrava in nepravilno zaužita hrana lahko vodijo v določena bolezenska stanja kot so povečana kislina, rana na želodcu.

Zelo pomembno je, da hrano temeljito prežvečimo preden jo pogoltnemo (TRDO hrano pijemo…TEKOČO hrano žvečimo). Pred vsakim obrokom je pravilno, da pijemo vodo saj je voda izjemnega pomena za pravilno delovanje črevesja kakor tudi vlaknine katere dajejo črevesju volumen in tako vplivajo na peristaltiko (krčenje mišic prebavne cevi).
Sadje naj bo umeščeno v prehranjevalno verigo v dopoldanskem času in vedno pred obrokom saj ustvarja vrenje s čimer se izognemo nepotrebnem spahovanju in vračanju želodčne vsebine nazaj v usta.

HRANA + PRESNOVA = ENERGIJA
GIBANJE = ŽIVLJENJE.

V družinskem podjetju BIO-PHARMA ostajajo zdravilne rastline iz neokrnjene narave glavni vir človeku prijaznih končnih proizvodov v obliki PREHRANSKIH DOPOLNIL in NEGOVALNIH PROIZVODOV, s katerimi pomagamo pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Seštejte 9 in 1.